A motoros balesetben sérült judo-csillag kómából ébred

Egy brit judo-csillag kritikusan megsérült egy vietnami motorkerékpár-balesetben, kómájából ébredt és apja kezére nyúlt.

Stephanie Inglis, 27 éves Inverness tábornok a kórházban a múlt hónapban lezajlott, de most első alkalommal válaszolt családjára.

Amikor kórházi ágyukra érkeztek, a szülei, Robert és Alison egy szemmel nyitották meg.

Az anyja megkérte Stephanie-t, hogy pislogni tudjon, ha hallja őket, és ezt tette, mielőtt elérné apja kezét.

A sportsztár szurkolói ünnepli a legutóbbi mérföldkövet a gyógyulásában.

Egy hozzászólás a SaveSteph Facebook oldalán azt mondta: “Napjainkban Stephanie, szülei és családja szinte érzelmekkel teli.

” A kórházba érkezéskor ma reggel megtalálták Stephanie-t bal szeme teljesen nyitva volt, és figyelte, mi folyik itt, amikor látta, hogy Robert és Alison elkezdte mozgatni az arcát.Alison megkérdezte: “Stephanie, ha hallasz minket, és tudjuk, hogy itt vagyunk, pislákolunk”.

“Alison azt mondta Robertnek, hogy tartsa a kezét, és ahogy ment, Stephanie felemelte a kezét, hogy Robert elviszi.” És akkor Stephanie sírni kezdett. Nem tudom megérteni, hogy mit kell tennem a szülei iránt – egyrészt az öröm, amit éreztek, szélsőséges, másrészt soha nem érezték ilyen szomorúságot. fáj a fájdalomtól, és annyi egyéb kérdést kért, hogy csak kérdezzenek, csak azt mondták neki, hogy rendben van, hogy megcsinálja, ott vannak, és sok más ember is küzd ezzel a harccal.

Inglis gyermekkori barátja és judo versenyzője, Khalid Gehlan hozzátette: “Ez hihetetlen. Egy lány, akit három héttel ezelőtt halottnak írt le, most reményt kapott.Orvosai elkezdenek suttogni, hogy van lehetőség a teljes gyógyulásra. “

A Glasgow 2014 ezüstérmes szenvedett fejsérülést, amikor a szoknyája egy motorkerékpár-taxi kerékében elakadt és lehúzta a kerékpárt. p>

A Ha Long-ben május 12-én bekövetkezett baleset során angolul tanult angol nyelven.

A vietnami orvosok kezdetben 1% -os túlélési esélyt adtak neki, de azóta átkerültek a kórházba Bangkokban, Thaiföldön, ahol fokozatosan elhozzák orvosilag kómájából. Több mint 7.000 ember adományozott több mint 288.000 fontot a Gehlan által létrehozott adománygyűjtő kampányhoz, hogy segítsen orvosi számlákért fizetni az utasbiztosítását érvénytelennek ítélték, és a kórházi tartózkodása napi 2 000 fontot számolt.

A támogatóktól sürgette az adományozás folytatását.

Leave a comment